Závěsné svítidlo Doppio Grid natural | AY ILLUMINATE-1

Závěsné svítidlo Doppio Grid natural | AY ILLUMINATE

Na objednávku do 4 týdnů 0 ks
24 700 Kč
S DPH

Designové svítidlo Doppio Grid od zn. Ay Illiminate bude dominantou vašeho interiéru. Širm je zhotoven ručně ze světlého štípaného bambusu.

  • Dotaz na zboží
  • Dotaz na zboží

    * Povinná pole

    Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (číst)

    Zavřít nebo  

     

     Lustry Ay illuminate potěší všechny, kdo hledají nevšední designová svítidla vyrobená z ekologických materiálů na principech fair trade. Designéři firmy vždy spolupracují s lokálními řemeslníky, věří, že v řemeslech zůstává duch jednotlivých kultur. Svítidla Ay illuminate se prodávají ve všech špičkových evropských showroomech. Le Patio začalo jako první v ČR nabízet tyto lustry a lampy inspirované organickými tvary a vyráběné na principech fair trade.

    Originální závěsné dvouvrstvé svítidlo ze světlého štípaného bambusu. Tento designový lustr z modelové řady výrobce vyniká svým provedením, lehkostí díky použitému a zpracovanému materiálu. Dostatečná délka závěsného kabelu umožňuje prověšení lustru či jeho prodloužení až do délky 2,6 m.

    Rozměr: Ø 80cm, výška 42cm

    Technické údaje: keramická objímka E27, žárovka max. 60W, závěsný, textilní kabel černé barvy v délce cca 2,6 m, ukončený stropní kovovou krytkou.

    Cena dle ceníku platného od 1.1.2024.

    AY0025NXX

    Mohlo by vás také zajímat

    Produkt přidán do seznamu přání
    Produkt přidán k porovnání.