Závěsná laterna Z1, kašmír a hedvábí  | AY ILLUMINATE-1
Závěsná laterna Z1, kašmír a hedvábí  | AY ILLUMINATE-2
Závěsná laterna Z1, kašmír a hedvábí  | AY ILLUMINATE-1
Závěsná laterna Z1, kašmír a hedvábí  | AY ILLUMINATE-2

Závěsná laterna Z1, kašmír a hedvábí | AY ILLUMINATE

Na objednávku do 4 týdnů 0 ks
32 350 Kč
S DPH

Závěsná velká laterna s konstrukcí z ohýbaného tmavého bambusu, zastínění tvoří delikátní, ručně tkaná látka ze směsi jemné kašmírové vlny a přírodního hedvábí v tmavé barvě.

  • Dotaz na zboží
  • Dotaz na zboží

    * Povinná pole

    Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (číst)

    Zavřít nebo  

     

     Lustry a lampy Ay illuminate potěší všechny, kdo hledají nevšední designová svítidla vyrobená z ekologických materiálů na principech fair trade. Designéři vždy spolupracují s lokálními řemeslníky, věří, že v řemeslech zůstává duch jednotlivých kultur. Svítidla Ay illuminate se prodávají ve všech špičkových evropských showroomech. Le Patio začalo jako první v ČR nabízet tyto lustry inspirované organickými tvary a vyráběné na principech fair trade.

    Velká závěsná laterna s tmavou konstrukcí a s ručně tkaným širmem, ze směsi luxusních materiálů - kašmírové vlny a hedvábí, který se přiváže na konstrukci, světelný zdroj se uchytí pomocí ležérního uzle v horní části, jeho přesné umístění si určíte sami (více nebo méně vysoko v tělě lustru). Textilní kabel v celkové délce 3m umožňí ležérní prověšení lampy či její svěšení v případě vysokého stropu.

    Rozměry: průměr 67cm, výška 96cm. Materiál: štípaný tmavý bambus, ručně tkaná látka z kašmíru a hedvábí, textilní kabel.

    Technické údaje: keramická objímka E27, žárovka max. 60W, závěsný, textilní kabel v délce cca 3 m ukončený stropní kovovou krytkou.

    Cena dle ceníku platného od 1.1.2024.

    AY0028DLX

    Mohlo by vás také zajímat

    Produkt přidán do seznamu přání
    Produkt přidán k porovnání.