Difuzér do auta Citronnelle & Menthe | ESTEBAN-1
Difuzér do auta Citronnelle & Menthe | ESTEBAN-2
Difuzér do auta Citronnelle & Menthe | ESTEBAN-1
Difuzér do auta Citronnelle & Menthe | ESTEBAN-2

Difuzér do auta Citronnelle & Menthe | ESTEBAN

Na objednávku do 6 týdnů -1 ks
530 Kč
S DPH
Parfém do auta z nové ekologické řady francouzské značky Esteban byl navržen v souladu s přírodou i planetou a s odpovědností občanů 21.století. Citrusová vůně citrónové trávy a máty v sobě nese pozitivní emoce, svěžest, živost a lehkost. Skvělý difuzér pro interiér auta, díky němu bude každá jízda zážitkem.

  • Dotaz na zboží
  • Dotaz na zboží

    * Povinná pole

    Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (číst)

    Zavřít nebo  

     

    Provoněte si auto svou oblíbenou vůní Estéban, abyste se stále cítili jako doma. Nový způsob, jak si užít své cesty! Vyměnitelné keramické náplně jsou ekologickým i ekonomickým gestem. 

    Parfém s přírodními a veganskými výtažky. Keramickou náplň, která je vyráběna v dílnách Esteban v jižní Francii, můžete nekonečně vyměňovat - náhradní náplně se prodávají i samostatně v balení po 2ks. Papírový obal pochází z udržitelně obhospodařovaných lesů. Balení obsahuje plastový difuzér, kovový klip a keramickou parfemovanou náplň. 

    Návod použití: vložte vonnou keramickou tabletu do krabičky difuzéru. Poté upevněte svorku do vyhrazeného prostoru na zadní straně difuzoru. Připevněte difuzér k ventilačním mřížkám pomocí svorky. Rozptyluje váš parfém po dobu přibližně 4 týdnů v závislosti na podmínkách použití.

    Intenzitu parfému můžete upravit regulací ventilace v autě, vyšší intenzitu vůně můžete aktivovat horkým vzduchem nebo výměnou za novou keramickou náplň. Pro nižší intenzitu snižte nebo vypněte ventilaci nebo sejměte difuzér z mřížky a umístěte ho na jiné místo v autě.

                                                                    

     

    DE5541XXX

    Mohlo by vás také zajímat

    Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

    Produkt přidán do seznamu přání
    Produkt přidán k porovnání.